05:09 24 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.31
 • USD17.38
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.70
  Imagine simbol

  Un bărbat a amenințat că ucide pasageri într-o staţie din Paris – a strigat „Allahu akbar”

  © Sputnik / Галина Азуле
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  1684 0 0

  Un bărbat a amenințat pasagerii liniei RER B, care traversează Parisul. Acesta i-a ameninţat că „toți veţi muri”, strigând „Allahu akbar”. El a atacat două femei, cărora le-a spus ca le va „arunca sub tren”.

  BUCUREŞTI, 10 oct – Sputnik, Doina Crainic. Bărbatul a fost văzut pe 9 octombrie într-o staţie a liniei RER B care traversează Parisul, amenințând pasagerii, strigând „toți vor muri” și „Allahu akbar” („Allahu este cel mai mare”), informează Sputnik France

  Potrivit presei locale, este vorba de un bărbat de treizeci de ani, înalt de 1 metru 90, care mergea cu o cârjă. În cele din urmă, a fost arstat de Poliţie.

  După cum relatează presa, după ce a văzut două călătoare coborând la stația Blanc-Mesnil, bărbatul le-a urmărit pe stradă și a reușit să o apuce de gât pe una dintre ele, în timp ce repeta amenințările: „Vă voi arunca sub tren”. Cele două femei au reușit să scape.

  Atacatorul a fost identificat prin camerele de supraveghere și arestat de poliție. Acuzaţiile împotriva lui sunt violență voită și amenințare cu săvârşirea de crimă.

  Tematic

  Încă un atac terorist în Afganistan, la trei zile după cel care a făcut victime români
  Atac terorist: Imagini cu interiorul bisericii din Sri Lanka devastate de explozie - VIDEO
  Atac terorist în Sri Lanka: numărul victimelor a crescut la 290 de morți, 500 răniți
  Tagurile:
  Amenințare, pasageri, Paris


  Știrile Zilei