20:40 15 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.38
 • USD17.56
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.71
  London Mayor Boris Johnson gestures as he sits in the cabin of a truck at an Out campaign event, in favour of Britain leaving the European Union, at Europa Worldwide freight company in Dartford, Britain March 11, 2016.

  Boris Johnson va cere Parlamentului să susțină orice fel de acord privind Brexitul

  © REUTERS / Peter Nicholls
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Brexit. Marea Britanie a ieșit din UE (580)
  7900

  Schimbare de poziție a premierului Boris Johnson: el va cere Parlamentului britanic să susţină orice fel de acord privind Brexitul pe care va reuşi să-l obţină din partea Uniunii Europene.

  BRUXELLES, 12 oct - Sputnik, Daniela Porovăț. Johnson va introduce o moţiune astăzi care ar urma să fie supusă la vot de legiuitori şi în care le va cere acestora să sprijine orice înţelegere pe care el va reuşi s-o obţină din partea Uniunii Europene la summitul din 17-18 octombrie, alături de termenii legii Benn, care îl obligă să încerce să obţină o nouă amânare a Brexitului în lipsa unui acord, relatează Agerpres

  Uniunea Europeană a acceptat ieri să înceapă negocieri intense cu Regatul Unit pentru a încerca să depăşească blocajul cu privire la Brexit.

  Săptămâna viitoare, liderii UE se vor întâlni în cadrul unui summit la Bruxelles, în cadrul căruia ambele părţi speră că se va putea finaliza un acord.

  Тема:
  Brexit. Marea Britanie a ieșit din UE (580)

  Tematic

  Donald Tusk și-a pierdut cumpătul cu Boris Johnson pe tema Brexit
  A fost anunțată Ziua X: Parlamentul britanic va lua o decizie finală cu privire la Brexit
  Brexit: 1,5 mil. cetăţeni europeni acceptaţi în UK – ghidul pentru obţinerea noului statut
  Tagurile:
  Brexit, Marea Britanie, Boris Johnson


  Știrile Zilei