19:27 15 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.58
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.73
  Domestic violence

  Şocant: minoră din ţara noastră, sechestrată în Italia, torturată şi lăsată însărcinată

  © Fotolia / Warren Goldswain
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  15401

  Un tunisian din Italia a fost acuzat că a sechestrat o minoră româncă pe care a torturat-o timp de mai mulţi ani şi a lăsat-o însărcinată. Cum a reuşit să scape fata.

  BUCUREŞTI, 21 oct – Sputnik, Doina Crainic. Tunisianul Karim Frej, de 42 de ani, rezident în Vittoria, a fost acuzat şi condamnat de magistraţii de la Curtea Penală din Ragusa, Italia, pentru că a sechestrat şi bătut o tânără româncă, ce era minoră în vremea când s-au cunoscut şi când au început o relaţie.

  La scurt timp, tânăra a fost supusă la diferite abuzuri şi cazne şi a vrut să încheie relaţia. Însă tunisianul a început să o ţină încuiată în casă şi să o bată. Ulterior, ea a rămas însărcinată, iar tunisianul a continuat să-şi ameninţe şi să-şi bată soţia, ţinând-o sechestrată împreună cu copilul, potrivit radiortm.it

  Curtea Penală din Ragusa l-a condamnat la șase ani de închisoare și la plata sumei provizorii de opt mii de euro, cum a solicitat procurorul Francesco Riccio și partea civilă, reprezentată de avocata Simona Cultrera. Abuzatorul a fost acuzat de răpire, maltratare, bătăi și amenințări agravate și continue.

  Unui vecin i s-a făcut milă de femeie şi a făcut un apel la 112, păstrându-şi anonimitatea. El a anunţat poliţia că o femeie și copilul ei sunt sechestraţi într-o casă din centrul orașului Vittoria. Carabinierii au ajuns la faţa locului și au găsit ușa încuiată cu un lacăt uriaş.

  Frej a fost arestat, iar acum a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de violenţă domestică, vătămare corporală şi lipsire de libertate.

  Tematic

  Actrița din „Maria, Mirabela”: droguri, accident rutier, viol și moarte în singurătate
  Minoră dispărută fără urmă, părinţii disperaţi - „sechestrată de proxeneţi” - FOTO
  Mărturii şocante ale fetei care a fost sechestrată și violată – cum l-a păcălit pe agresor
  Tagurile:
  Însărcinată, tânără


  Știrile Zilei