18:22 22 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  1781 0 0

  Joi seara a avut loc un accident cumplit în sud-estul Londrei, accident în care au fost implicate o maşină şi două autobuze, care s-au ciocnit. Cum s-a întâmplat.

  BUCUREŞTI, 2 nov – Sputnik, Doina Crainic. Un șofer de autobuz a murit și 15 persoane au fost rănite într-un accident în care au fost implicate două autobuze și o mașină.

  Şoferul de autobuz, în vârstă de 60 de ani, a murit după ce o mașină și două autobuze cu un singur etaj s-au ciocnit joi seară la Orpington, în sud-estul Londrei, relatează BBC

  Șoferul maşinii, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat cu suspiciunea că a provocat accidentul fiind drogat în timp ce conducea. Potrivit poliţiei, trei persoane au fost rănite grav, iar celelalte au avut răni minore.

  Brigada de pompieri din Londra (LFB) a trimis 60 de pompieri la locul coliziunii, care a avut loc în jurul orei 22:15 ora locală. De asemenea a intervenit şi Serviciul de Ambulanță din Londra.

  Un martor a spus că se află în camera sa când a auzit „un zgomot foarte puternic”.

  „Am ieșit să arunc o privire și am văzut carnagiul. Fiul meu are 11 ani și a fost cutremurat de ce a văzut”, a povestit martorul.

  El a spus că unul dintre autobuze a intrat într-o grădină din fața unei case.

  Un alt rezident a declarat că a auzit „zgomotul ambulanțelor și ale maşinilor de pompieri noaptea trecută” și a crezut că are legătură cu Halloween. „Imagini oribile, nu e deloc plăcut”, a spus acesta.  Știrile Zilei