08:59 01 Iunie 2020
În direct
 • EUR19.61
 • USD17.61
 • RUB0.25
 • RON4.05
 • UAH0.66
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  86620

  O tânără româncă ce locuia în Italia a plecat în Marea Britanie ca să lucreze într-un restaurant din Londra, însă de aproape trei luni este de negăsit. Când a fost văzută ultima oară şi care sunt semnalmentele tinerei.

  BUCUREŞTI, 6 nov – Sputnik, Doina Crainic. Denisa Valentina Olteanu, în vârstă de 21 de ani, a plecat în septembrie 2018 din Mondovi, Italia, ca să lucreze într-un restaurant din Londra.

  Pe 8 august 2019, fata trebuia să se întoarcă în vacanţa de vară în Italia, însă familia Denisei nu mai ştie nimic de ea din 7 august, atunci când a vorbit ultima dată cu mama ei la telefon, potrivit diaspora.ro.

  O fată ar fi văzut-o pe Denisa pe 14 august într-o sală de jocuri din Londra. Autorităţile au confirmat ulterior că este vorba despre Denisa Olteanu, fiind surprinsă de camerele de supraveghere.

  Din nefericire, de atunci familia nu a mai putut lua legătura cu ea, iar mama Denisei este disperată.

  Poliţia Română oferă, într-un comunicat, semnalmentele tinerei: Denisa are 1,60 m înălţime, aproximativ 50 de kilograme, părul blond spre șaten și ochii căprui. Ca semne distinctive, tânăra, originară din Pojorîta, Suceava, are un tatuaj cu semnul infinitului pe degetul inelar de la mâna dreaptă, unul cu o pasăre colibri, iar pe mâna stângă are un tatuaj cu numele surorii și fratelui său, scrise în chineză.

  Toți cei care o recunosc și știu unde se află Denisa Valentina Olteanu sunt rugați să o anunțe pe mama sa, Maria, la numărul de telefon 00393804626456 (Italia). Potrivit poliţiştilor români, fata este căsătorită cu un cetăţean albanez.

  Tematic

  Seară însângerată la Londra: mai multe înjunghieri, violenţele au ajuns ceva comun
  BREXIT: Proteste la Londra, mii de britanici vor referendum
  Românii din UK: zonele din Londra unde au loc cele mai multe furturi de mașini
  Românii în UK, avertizare: Metroul din Londra, mai poluat decât cele mai aglomerate străzi
  Accident teribil la Londra: ciocnire între 2 autobuze şi o maşină - 16 victime
  Tagurile:
  fată, Londra


  Știrile Zilei