16:37 13 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.23
 • USD17.46
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.71
  39 de imigranți

  Revelație tragică: ce naționalitate au de fapt cei 39 de imigranți morți în Marea Britanie

  © REUTERS / HANNAH MCKAY
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  16110

  Poliția vietnameză a anunțat astăzi că toți cei 39 de imigranți găsiți morți luna trecută într-un camion din Marea Britanie erau cetățeni vietnamezi.

  BRUXELLES, 7 nov - Sputnik, Daniela Porovăț. Ministerul Securității Publice de la Hanoi a adăugat că victimele proveneau din șase provincii ale țării.

  „La ora 20:00, pe 7 noiembrie, Ministerul Securității Publice din Vietnam și autoritățile britanice au putut confirma că toate cele 39 de victime descoperite în Essex pe 23 octombrie erau din Vietnam”, se arată într-un comunicat emis joi de Minister care pune capăt incertitudinilor legate de naționalitatea victimelor.

  Poliția britanică a anunțat la începutul acestei luni că persoanele găsite decedate în camionul frigorific erau cetățeni vietnamezi.

  Forțele de ordine din comitatul britanic Essex au anunțat luna trecută descoperirea a 39 de cadavre umane în interiorul unui container al unui camion în Essex. Inițial, autoritățile britanice au bănuit că migranții găsiți morți în camion erau de origine chineză, însă ulterior au ajuns la concluzia că aceștia ar putea fi vietnamezi.

  Tematic

  Guvernul ridică pragul de imigranți non UE la 20.000 –  crește de la an la an
  Timmermans, Soros - ţinte ale Ungariei pe postere anti-imigranți înaintea votului UE
  Superbă ţară europeană caută cu disperare imigranți care să muncească acolo
  Tagurile:
  Marea Britanie, Vietnamezi, Imigranți


  Știrile Zilei