01:20 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Pod prăbușit

  Tragedie în Franța: Pod rutier prăbuşit, maşini căzute în râu, pompieri la faţa locului

  © Photo : Twitter / Polizia di Stato
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  502020

  Mai multe vehicule au căzut în râul Tarn, din Franța, după ce un pod rutier suspendat s-a prăbușit. Tragedia a avut loc la nord de Toulouse, luni dimineață.

  BUCUREŞTI, 18 nov – Sputnik, Doina Crainic. Serviciile de urgență se află la fața locului, evaluând amploarea tragediei, trebuind încă să stabilească o cifră exactă a victimelor şi pagubelor materiale. Podul s-a prăbuşit in jurul orei 8:30 am, ora locală.

  ​Potrivit primelor informaţii, un tânăr în vârstă de 15 ani a murit în accident, dar informaţia încă nu a fost confirmată de autorități, potrivit RT. Adolescentul se afla într-o mașină cu părinții săi, despre care se spune că ar fi supraviețuit. În râu s-a prăbuşit şi un camion, iar în acest moment nu se cunoaște starea șoferului.

  Se presupune că un camion mare, supraîncărcat, care depășea limita legală, ar fi cauzat prăbuşirea podului, dar o anchetă în acest sens încă este în desfăşurare.

  ​La fața locului se află aproximativ 80 de pompieri, iar jandarmeria locală a instalat un cordon de securitate. Autoritățile au solicitat populaţiei să evite zona în timp ce operațiunile de urgență sunt în desfăşurare.  Știrile Zilei