09:08 10 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.27
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.03
 • UAH0.73
  Luiza Melencu

  Dezvăluire: fetele din stradă din Italia vorbesc despre Luiza şi Alexandra - unde sunt

  © Facebook / Dispăruți din România
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  42920

  O tânără originară din Caracal, care acum este prostituată în Italia, a făcut dezvăluiri în cadrul unei emisiuni la România TV, spunând că în Italia fetele de pe stradă vorbesc între ele că Luiza şi Alexandra trăiesc.

  BUCUREŞTI, 19 nov – Sputnik, Doina Crainic. Într-un interviu acordat investigatorului de la România TV Rok Xavi, o tânără care practică prostituţia în Italia s-a referit la cazul dispariţiei Luizei şi Alexandrei, spunând că în Italia prostituatele din stradă vorbesc între ele că Luiza şi Alexandra sunt în viaţă. Ea a mai spus că fetele ar fi sechestrate şi li se aduc clienţi la locul unde sunt închise.

  „După părerea mea, nu cred că sunt moarte fetele. Cred că sunt închise în casă și le aduce clienți să facă bani cu ele. Sechestrate la domiciliu. Ce am auzit printre fete, așa, noaptea, ar fi duse în partea de sud a Italiei”, a povestit fata la România TV.

  De asemenea, ea a povestit că a ajuns în Peninsulă la vârsta de 17 ani, adusă de un clan, fiind atrasă prin metoda „lover boy”.

  „Eu la școală, tânără, am zis și eu că mi-am găsit iubirea perfectă... «Hai că te iubesc, hai la mine acasă». Am stat o perioadă la el acasă și... Așa m-a corupt să vin aici. Cu promisiunea că fac o familie frumoasă cu el, că eu sunt viața și iubirea lui…”, a spus tânăra.

  Ea a spus că a trecut uşor graniţa, deşi era minoră, fiindcă cei din clan se cunoşteau cu poliţia şi i-au făcut un buletin fals la Caracal.

  „Pentru el am muncit 10 ani. 10 ani am muncit. Făceam şi 2.000-2.500 de euro pe seară. S-au făcut foarte mulți bani. Eu nu aveam datorie față de el. M-a obligat pur și simplu. Am refuzat, au început bătăile, amenințările. Am fost nevoită să stau. Mai mult de frică”, a dezvăluit tânăra, mărturisind că a fost drogată zilnic.

  Tematic

  Dezvăluiri incendiare! Alexandra ar fi fost traficată în nordul Africii!
  Îngrijorător! Alexandra, adolescentă din Timiș, dispărută! Fata mergea la școală
  O femeie rupe tăcerea: unde sunt, de fapt, Luiza și Alexandra
  Tagurile:
  Italia, Alexandra Măceșanu, Luiza Melencu


  Știrile Zilei