17:40 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Londra

  Vremea la Londra: datele exacte cu cele mai reci zile de iarnă în capitala britanică

  © AFP 2019 / TOLGA AKMEN
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  432910

  În ultima vreme, Marea Britanie a fost lovită de vreme rece şi ninsori, aduse de o masă de aer polar care a pătruns în ţară. Care vor fi cele mai reci zile de iarnă în Londra, după estimarea meteorologilor.

  BUCUREŞTI, 21 nov – Sputnik, Doina Crainic. În noiembrie este încă toamnă și cu siguranță nu este cea mai rece lună. De regulă, în luna februarie  cade cea mai multă zăpadă.

  Cea mai friguroasă zi până la Crăciun este cu siguranță mult mai rece decât perioada de până acum de la sfârșitul verii, scrie mylondon.news.

  Potrivit Accuweather, vor fi -2 grade C noaptea pe 22 decembrie, dar temperatura va fi resimţită mult mai scăzută. Dacă veţi fi afară în noaptea de 22 decembrie, veţi simţi de fapt că sunt -10 grade C. Astfel, va trebui să vă îmbrăcaţi bine.

  De asemenea, în Ajunul Crăciunului sunt așteptate „lapoviţă şi ploaie înghețată” şi, în timp ce vor fi 4 grade C, temperatura se va simți ca -3 grade în timpul zilei. În noaptea de Crăciun, va fi 1 grad C, iar temperatura va fi resimţită de -9 grade.

  Există speranța unui Crăciun Alb. Sau poate că va fi prea frig pentru a ninge.

  Se estimează că ianuarie 2020 va fi foarte rece. Astfel, se aşteaptă ca multe zile din luna respectivă să fie cu temperaturi cu minus.

  Cu siguranță, va trebui să vă îmbrăcaţi bine pe 13 ianuarie, de exemplu. În timpul zilei vor fi 5 grade la Londra, dar o veţi simţi ca -2 grade. În timpul nopții vor fi -3 grade, iar temperatura se va simți ca de -12 grade.

  Tagurile:
  iarnă, Londra, Meteo, vremea, Marea Britanie


  Știrile Zilei