01:43 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu chairs the weekly cabinet meeting at the Prime Minister's office in Jerusalem, Sunday, April 15, 2018

  Șoc mondial: Premieră în istorie, premierul în funcție al Israelului este lovit crunt!

  © AP Photo / Gali Tibbon/Pool
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  28072

  Procurorul general al Israelului, Avichai Mandelblit, a anunţat finalizarea procedurii de inculpare a premierului Benjamin Netanyahu, pentru acte de asimilate corupţiei

  BUCUREȘTI, 21 nov - Sputnik, Evan Răutu. O știre cutremură mapamondul – unul dintre cei mai puternici oameni din lume, premierul Benjamin Netanyahu a fost inculpat pentru mită.

  Acum puțin timp, procurorul general al Israelului, Avichai Mandelblit, a anunţat finalizarea procedurii de inculpare a premierului Benjamin Netanyahu, pentru acte de asimilate corupţiei.

  ”Pentru prima dată în istoria Israelului, un premier în funcție este acuzat de mită”, scrie cotidianul Haaretz. ”Benjamin Netanyahu va fi acuzat de mită, fraudă și încălcare a legii în trei cazuri de corupție”.

  Urmează să se definitiveze procedura formală în instanță – și, probabil, o perioadă dificilă pentru premierul Netanyahu.

  Tematic

  Campanie electorală inedită în Israel. Netanyahu în postere cu Trump și Putin
  Acum, pericol uriaș pentru Benjamin Netanyahu – Bucureștiul a îmbolnăvit Tel Aviv-ul! 
  Întâlnire Dăncilă – Netanyahu, cerere șoc a premierului israelian! VIDEO
  Tagurile:
  Benjamin Netanyahu


  Știrile Zilei