02:16 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Cuțit - Imagine Simbol

  Crimă oribilă în Italia: româncă ucisă de bărbatul cu care aştepta un copil

  CC BY 2.0 / Lwp Kommunikáció / Elárulva
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  17010

  O tânără româncă în vârstă de 30 de ani a fost ucisă vineri de un bărbat italian cu care avea o relaţie şi de la care aştepta un copil. Cum a avut loc crima.

  BUCUREŞTI, 25 nov – Sputnik, Doina Crainic. Ana Maria Lăcrămioara, în vârstă de 30 de ani, de origine română, a fost adoptată de mică de o familie de italieni din localitatea Giardinello, provincia Palermo. Ea avea o relaţie de un an cu un italian din localitatea Partinico, Antonino Borgia. Acesta are o firmă de construcţii şi este căsătorit.

  Recent, românca i-a spus că este însărcinată şi copilul este al lui şi i-ar fi cerut suma de 3.000 de euro, ameninţând că-i va spune soţiei lui totul despre relaţia lor dacă nu-i va da banii, potrivit România TV

  Italianul a înjunghiat-o pe Lăcrămioara cu un cuţit, apoi ascuns trupul victimei pe un câmp, unde a fost găsit de carabinieri după câteva ore. Bărbatul a fost arestat şi şi-a recunoscut crima. El a povestit anchetatorilor cum s-au desfăşurat evenimentele şi de ce a ucis-o pe Ana Maria Lăcrămioara di Piazza.

  Tematic

  Români din Italia și Croația: Avertizare meteo de furtuni și ploi abundente
  Românii din Italia: nevoie disperată de lucrători români în acest sector! Angajări urgente
  Românii din Italia: Cursuri gratuite în sectorul unde lucrează cei mai mulţi români
  Tagurile:
  bărbat, Crimă, omor, Italia, Români


  Știrile Zilei