16:40 05 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.38
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Casa Albă

  Ultima oră: Casa Albă - în alertă din cauza unui avion suspect deasupra capitalei SUA

  © Sputnik / Ekaterina Chesnokova
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  30231

  Casa Albă se află în stare de alertă, iar Dealul Capitoliului a fost evacuat din cauza unei nave aeriene suspecte care a intrat într-o zonă aeriană cu acces restricționat și nu răspunde la semnale.

  BUCUREȘTI, 26 nov - Sputnik. Casa Albă se află în stare de alertă, iar Dealul Capitoliului a fost evacuat din cauza unei aeronave suspecte deasupra Washingtonului, care nu răspunde la semnale. Avioanele forțelor aeriene ale SUA au fost mobilizate pentru interceptarea avionului suspectat care a intrat într-o zonă aeriană cu acces limitat.

  ​Tot traficul din regiunea Casei Albe a fost blocat. Potrivit MSNBC, avioanele americane de vânătoare patrulează deasupra Washingtonului după ce nava aeriană suspectă nu a răspuns la somații.

  Comandamentul de Nord al SUA a confirmat că avioanele de vânătoare au decolat pentru a investiga amenințarea și a restabili contactul. Alarma s-a dovedit a fi una falsă. Era vorba de un avion mic care nu reușea să ia contactul cu dispecerii după intrarea în spațiul aerian restricționat.

  Tagurile:
  Washington, Casa Albă, SUA


  Știrile Zilei