02:44 26 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.86
 • RUB0.27
 • RON4.03
 • UAH0.73
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  2788 0 0

  O altă zi sângeroasă în Londra: trei tineri au fost înjunghiați mortal în capitala britanică în doar 12 ore. Cum s-a întâmplat şi în ce zone au avut loc cele trei crime.

  BUCUREŞTI, 9 dec – Sputnik, Doina Crainic. Exauce Ngimbi, în vârstă de 22 de ani, a fost atacat săptămâna trecută, joi după-amiază, la Hackney, în estul Londrei, iar patru persoane au fost arestate sub suspiciunea de crimă, relatează BBC.

  În timpul nopţii, un alt tânăr, Muhammed Abdullah Al Araimi, a fost ucis lângă Harrods în Knightsbridge, în timp ce un alt bărbat a fost ucis la Deptford, sud-estul Londrei.

  În total, anul acesta în capitala britanică au fost deschise 136 de investigații privind cazuri de omor. Este un număr similar celui de pe tot parcursul anului 2018.

  Al Araimi, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit inconștient în apropiere de Harrods chiar după miezul nopții, după ce polițiștii au fost chemați, fiind raportat un caz de înjunghiere. Victima a fost tratată de paramedici, dar s-a pronunțat decesul la fața locului la ora 00:39 GMT.

  De asemenea, un alt bărbat a fost găsit rănit și dus la spital „în stare gravă”, a spus poliția.

  Serviciile de urgență au fost chemate şi la Bronze Street, Deptford, la ora 03:00 GMT, după ce un alt bărbat a fost înjunghiat mortal, fiind vorba de Crosslom Davis, în vârstă de 20 de ani. Detectivii cred că a fost vorba de o „altercație în care a fost implicat un grup de persoane”.

  Patru persoane au fost arestate și duse o secție de poliție, iar printre acestea se află şi un adolescent de 14 ani, potrivit Poliţiei Metropolitane. De asemenea, doi tineri, de 26 de ani și de 23 de ani, au fost arestați cu suspiciunea de omor.

  Tematic

  Klaus Iohannis – marginalizat la Londra! Imagine sugestivă!
  Atacul din Londra: cine este atacatorul – a mai fost condamnat pentru terorism - Video
  Zi de violenţe sângeroase în Londra: mai mulţi adolescenți înjunghiați în plină zi
  Tragedia din Londra: Poliţia britanică publică numele victimelor din camionul frigorific
  Aflat în campanie, premierul de la Londra promite Brexit în ianuarie 2020
  Vremea în Londra: perioada exactă în care va fi cea mai multă zăpadă – 4 zile consecutiv
  SUA își pierd aliații în ajunul summitului NATO la Londra
  Tagurile:
  înjunghiat, coșmar, Londra


  Știrile Zilei