16:49 09 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.13
 • USD18.52
 • RUB0.24
 • RON4.16
 • UAH0.68
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  124 0 0

  Un locuitor din Dallas a câștigat 37 de milioane de dolari (aproape 33 de milioane de euro) după ce un bancher a făcut o greșeală într-o tranzacție.

  BUCUREŞTI, 16 dec – Sputnik, Doina Crainic. O femeie din Dallas, care lucrează la un magazin de încălțăminte, a devenit brusc una dintre cele mai bogate femei din Statele Unite, după ce un filantrop necunoscut a transferat 37 de milioane de dolari (aproape 33 de milioane de euro) în contul său bancar, relatează Sputnik France.

  „Chiar am crezut că cineva ne-a donat acei 37 de milioane de dolari”, a declarat femeia pentru mass-media.

  Potrivit CBS, după ce a descoperit această sumă neașteptată, femeia a discutat cu soțul ei. Acesta a decis să sune la bancă pentru a afla de unde a venit transferul, fiindcă „era ceva prea frumos ca să fie adevărat”.

  Situația s-a lămurit rapid. Cu puțin timp înainte, un client făcuse o depunere în valută, iar acest flux de numerar a fost procesat manual de către un operator. Apoi a introdus numărul contului. Presa locală a scris că banca şi-a luat banii înapoi, prezentând scuze.

  Chiar dacă aceste milioane au rămas în cont doar o zi și jumătate, această femeie a avut timp să se gândească cum i-ar fi putut cheltui. Ea a declarat pentru CBS că a avut ideea de a face o donație caritabilă și de a investi în imobiliare.

  „Am fost milionară, am o captură de ecran, așa că pot vorbi despre asta. Este poveste grozavă”, a declarat ea.

  Tematic

  Fiica unui milionar a decedat, zburând din Londra la Nisa, după ce a mâncat un sandwich
  Cadavrul unui milionar ucis în Ucraina a ajuns acasă fără rinichi și ficat
  (VIDEO) Xenia Deli: De la soție de milionar, la șters gherete în stradă
  Tagurile:
  Euro, Milioane, bancher


  Știrile Zilei