19:16 19 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.63
 • RUB0.22
 • RON4.04
 • UAH0.59
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  96 0 0

  Duminică seara, un suspect a deschis focul într-un club din centrul San Antonio, Texas, SUA. Sunt morţi şi răniţi. Cum a avut loc incidentul şi ce s-a întâmplat cu suspectul.

  BUCUREŞTI, 20 ian – Sputnik, Doina Crainic. Două persoane au murit și cinci au fost duse la spital în stare critică după ce un suspect a deschis focul într-un club din centrul San Antonio, Texas. Înainte de împuşcături ar fi avut loc o încăierare între patroni.

  Incidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei locale 20:00, când se desfăşura un concert în local, a declarat șeful Poliției din San Antonio, William McManus, potrivit RT.

  O ambulanță a fost filmată părăsind locul la scurt timp după incidentul din barul Ventura.

  ​Poliția a spus că este încă neclar dacă suspectul a tras la întâmplare sau dacă a fost un atac ţintit.

  „A existat o altercație într-un grup sau între persoane, cel puţin o persoană a scos o armă şi a început să tragă. Nu se ştie încă dacă a fost ţintită o anumită persoană sau dacă arma a fost descărcată la întâmplare”, a declarat poliţia.

  Una dintre victime a fost identificată ca fiind un tânăr în vârstă de 21 de ani. Corpul său a fost recuperat din interiorul clubului. Nu se ştie încă exact în ce zonă a clubului a avut loc incidentul. Se raportează că s-au văzut persoane care fugeau de la locul incidentului. Căutarea suspectului continuă.

  Deşi poliţia nu a reușit să-l rețină pe atacator, McManus a părut să respingă ideea că ar fi putut exista şi un alt motiv care a cauzat incidentul în afară de o încăierare scăpată de sub control.

  Tagurile:
  Focuri de armă, SUA, atac terorist

  Știrile Zilei