23:17 23 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  14511

  Un bărbat a deschis focul asupra unei mulţimi de oameni aflate în afara unui club de noapte din Kansas City, Missouri, ucigând cel puţin două persoane și rănind alte 15. Incidentul a avut loc duminică seara. Un alt incident similar a avut loc în Texas.

  BUCUREŞTI, 20 ian – Sputnik, Doina Crainic. Un bărbat a deschis focul asupra unei mulţimi de oameni aflate în afara unui club de noapte din Kansas City, Missouri, ucigând cel puţin două persoane și rănind alte 15, înainte de a fi împușcat mortal de un agent de securitate, informează presa locală, citând poliția.

  Potrivit poliției, suspectul a tras într-un rând de oameni care se formase în fața unui club aglomerat, „9ine Ultra Lounge”. Ulterior a fost împușcat de un agent de pază, relatează RT

  ​Unele rapoarte indică faptul că suspectul a încercat să intre în club înainte de a-și folosi arma de foc.

  Pagina de Facebook a clubului a precizat că se organiza o petrecere după ce echipa locală de fotbal, Kansas City Chiefs, a câștigat duminică la campionatul AFC.

  Duminică seara au avut loc un alt incident similar într-un club de noapte din SUA. Un patron a deschis focul în barul Ventura din San Antonio, Texas, ucigând doi oameni și rănind cinci.

  De asemenea, au fost trase focuri de armă şi în clubul Truth Night Bar din Memphis, Tennessee, în urma cărora o persoană a fost ucisă și patru rănite.

  Tagurile:
  club de noapte, SUA, atac


  Știrile Zilei