22:27 23 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  514 0 0

  Meteorologii prezic temperaturi foarte scăzute în această săptămână în Marea Britanie. De asemenea, potrivit ultimelor prognoze, în următoarele zile vor fi ninsori în întreaga ţară.

  BUCUREŞTI, 22 ian – Sputnik, Doina Crainic. Potrivit meteorologilor, în această săptămână vor fi temperaturi foarte scăzute în Marea Britanie, iar ninsorile vor cădea în întreaga ţară până în seara de 27 ianuarie, potrivit ziarulromanesc.uk. 

  „În nord-vest va fi vremea cea mai umedă și cea mai afectată de vânt, în timp ce spre sud și sud-est poate fi mai uscată și mai senină, cu un risc crescut de îngheț și ceață”, potrivit Met Office.

  Potrivit diagramelor meteo ale WX Charts, în mai multe zone din Marea Britanie pot sosi ninsorile începând de lunea viitoare, informează express.co.uk.

  Această prognoză meteo severă arată că există riscul să se depună aproape 30 de inch (aproximativ 70 cm) de zăpadă în zonele înalte ale Scoției săptămâna viitoare.

  De asemenea, unele grafice prezic că temperaturile vor scădea până la -5 grade în cea mai mare parte a țării marți, 28 ianuarie.

  Regiunea Highlands din Scoția va fi afectată de vremea cea mai rea, iar unele zone din Cumbria și nord-vestul Angliei vor fi, de asemenea, vizate de ninsori şi vijelii, de luni 27 până miercuri, 29 ianuarie.

  Locuitorii Marii Britanii sunt sfătuiți să se pregătească pentru vreme de iarnă, iar cei mai vulnerabili, persoanele în vârstă și cu probleme cardiace, să manifeste precauţie. De asemenea, joi, 30 ianuarie, se prevăd cele mai scăzute temperaturi, de până la -8 grade C.

  Tematic

  Ambasadorul UK în Iran afirmă că nu a participat la protestele de la Teheran
  UK: deputaţii votează acordul privind Brexit, ce noutăţi conţine – 2020, anul Brexit
  Raport şocant în UK: Crimele cu cuțitul în Anglia și Țara Galilor – la un nivel record
  Brexit: UK încheie tratamentul preferenţial faţă de europeni – noul sistem de imigraţie
  UK, zi istorică: proiectul de lege privind ieşirea din UE, adoptat - Brexit la 31 ianuarie
  Tagurile:
  Temperaturi, îngheț, Ninsori, Prognoza meteo, UK


  Știrile Zilei