09:54 03 Iunie 2020
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.50
 • RUB0.25
 • RON4.03
 • UAH0.65
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Prognoza meteo (327)
  39120

  A fost emisă prognoza meteo pentru Marea Britanie pentru următoarele două săptămâni. După ce furtuna Dennis a făcut ravagii în această ţară, britanicii nu vor scăpa de vreme rea nici în următoarea perioadă. Vor mai avea parte şi de ninsori.

  BUCUREŞTI, 17 feb – Sputnik, Doina Crainic. În următoarele două săptămâni, vremea va fi, în mare parte, instabilă în Marea Britanie, potrivit prognozei meteo publicate de portalul theweatheroutlook.com. După furtuna Dennis, britanicii încă vor avea parte de ploi şi ninsori. Cum va fi vremea în toată ţara:

  Saptamana 1 (17-23 februarie) – în general, instabilă

  Luni, în toate regiunile va fi un amestec de soare și averse. În nord, vor fi mai curând condiţii de iarnă. Ploile se vor răspândi spre zonele sudice și centrale. Cele mai uscate condiții vor fi probabil în nord-est. În nord și vest vor fi vânturi puternice.

  Marți va fi soare și averse în toate regiunile. În nord, precipitaţiile vor fi un amestec de ploaie, lapoviță și ninsoare. Se poate depune zăpadă în zonele înalte. Vântul va bate cu putere şi va fi rece.

  Miercuri, ploile şi vânturile intense se răspândesc spre est pe parcursul zilei. Nord-estul Marii Britanii poate rămâne uscat până la sfârșitul după-amiezii sau până seara. Cele mai abundente ploi sunt aşteptate în vest.

  Joi, vineri, sâmbătă şi duminică, vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a perioadei. În toate regiunile vor fi averse sau episoade mai lungi de ploaie. În nord va fi rece şi va cădea lapoviţă sau ninsoare până la niveluri scăzute. Vremea va fi mai blândă în sud, iar spre sfârșitul intervalului poate deveni mai uscată.

  Săptămâna a doua (24 februarie – 1 martie) - schimbătoare

  În toate regiunile vremea va fi schimbătoare, cu episoade de ploaie și vânt puternic. De asemenea, vor fi şi perioade mai uscate și mai însorite, în special în sud, mai târziu. Ploile vor fi mai frecvente în nord, unde poate fi destul de rece pentru a cădea ninsoare în zonele înalte.

  Тема:
  Prognoza meteo (327)
  Tagurile:
  Marea Britanie, Meteo


  Știrile Zilei