02:13 08 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.20
 • USD18.57
 • RUB0.25
 • RON4.18
 • UAH0.69
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  2825 0 0

  În Marea Britanie va cădea din nou zăpadă înainte de sosirea primăverii. Se pare că în toate zonele din Marea Britanie a fost zăpadă în această iarnă, mai puţin în Londra. Totuşi, meteorologii anunţă că sunt şanse ca în martie să ningă în capitala britanică.

  BUCUREŞTI, 21 feb – Sputnik, Doina Crainic. Unele zone din Marea Britanie, cum sunt Shropshire și Țara Galilor, s-au confruntat cu ninsori încă din noiembrie 2019.

  Între timp, capitala britanică a fost lovită, în ultimele două săptămâni, de furtunile Ciara și apoi Dennis, care au provocat perturbări majore ale traficului, rafalele de vânt ajungând la 60 mile/h.

  Însă sezonul rece încă nu a trecut şi sunt şanse ca în Londra să cadă unele ninsori în viitorul apropiat, anunţă mylondon.news.

  Astfel, potrivit meteorologilor de la Accuweather, se prevede că va cădea zăpadă în patru zile separate luna viitoare. Prognoza lor pe termen lung arată că zăpad va cădea în următoarele zile:

  Marți, 10 martie

  Sâmbătă, 14 martie

  Duminică, 15 martie

  Miercuri, 18 martie

  Un purtător de cuvânt al agenţiei meteo Met Office a explicat pentru MyLondon de ce în Londra cade mai puţină zăpadă decât în restul Regatului Unit.

  „Nu toate zonele din Marea Britanie au aceleași condiții climatice și meteorologice. Sud-Estul Marii Britanii, care include Londra, este una dintre cele mai uscate zone ale țării, cu unele dintre cele mai ridicate temperaturi, mai ales vara. De asemenea, este important să menționăm că zonele urbane sunt de obicei mai calde decât zonele rurale înconjurătoare”, a explicat specialistul.

  Tematic

  Londra: Euston Station a fost evacuată - poliţie armată şi oameni fugind în panică
  Se rupe Marea Britanie după Brexit? Anunțul premierului Scoției sperie Londra
  Panică la Londra: pacient cu coronavirus a participat la un summit cu 250 de invitați
  Tagurile:
  Marea Britanie, Meteo, Londra


  Știrile Zilei