12:22 30 Martie 2020
În direct
 • EUR19.91
 • USD18.09
 • RUB0.23
 • RON4.12
 • UAH0.65
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  21591

  Informații și ”dezvăluiri” de acest fel apar în publicații americane implicate în operațiuni de dezinformare – unele sunt preluate și în România și difuzate de jurnaliști care fac de obicei propagandă NATO.

  BUCUREȘTI, 21 feb - Sputnik, Evan Răutu. Impetuosul președinte american a luat atitudine față de afirmațiile democraților, care continuă să lanseze zvonuri despre o așa zisă implicare a Rusiei în campania prezidențială din SUA, în sensul realegerii lui Donald Trump. 

  ”O altă campanie de dezinformare a fost lansată de democraţi în Congres, afirmând că Rusia mă preferă pe mine oricăruie dintre candidaţii democraţi care-nu-fac-nimic şi care, după două săptămâni, nu au fost în stare să numere voturile din (statul) Iowa”, a scris Trump pe Twitter, consemnând minciuna democraților ca ”Farsa numărul 7”.

  Trump se referă la informații oferite săptămâna trecută, sub protecția anonimatului, de persoane din cadrul serviciilor de informații ale SUA.

  Conform presei americane, aceștia le-ar fi spus congresmenilor americani că Rusia va interveni în campania electorală din 2020, urmărind să stimuleze realegerea lui Donald Trump.

  Informații și ”dezvăluiri” de acest fel apar în publicații americane implicate în operațiuni de dezinformare – cum ar fi campania de minciuni care a justificat invazia din Irak.

  Se poate observa că și în România sunt preluate informații din aceste publicații, despre care se spune că sunt ”prestigioase”. Asemenea informații sunt difuzate de publicații și jurnaliști care fac de obicei propagandă NATO.

  Să nu uităm că, aceiași jurnaliști ”pro-NATO”, îl atacau dur pe Donald Trump în timpul campaniei pentru primul mandat. După ce a fost ales Trump, au ”schimbat foaia”.

  Tematic

  Scandal mondial: Băsescu, implicat și ACUZAT în războiul Trump-Biden! ”PREȚ uriaș plătit”
  Trump va discuta cu Guaido la Casa Albă
  Victorie uriașă a lui Donald Trump! Urmări grave pentru rivalul său!
  Trump a ironizat pe seama “amestecului rusesc” în alegerile primare din Iowa
  Donald Trump a promis să creeze în SUA “cele mai puternice forțe nucleare din lume”
  Știrea nopții: Trump a primit o lovitură din partea propriilor lui politicieni!
  Tagurile:
  Rusia, Trump


  Știrile Zilei