18:54 12 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  6801

  Președintele Donald Trump va anula întâlnirea personală cu liderii G7 de la Camp David din iunie. Întâlnirea va avea loc prin videoconferință, a precizat Casa Albă

  BRUXELLES, 20 martie - Sputnik, Daniela Porovăț. Pentru ca fiecare țară să își concentreze resursele pe răspunsul la provocările situației economice și din sănătate în urma COVID-19 și la directivele președintelui Trump, Directorul Consiliului Economic Național și responsabilul SUA pentru G7 din 2020 Larry Kudlow și-a informat colegii că summitul liderilor G7 care trebuia să aibă loc la Camp David va fi desfășurat prin video-conferință”, a declarat Judd Deere, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, potrivit Sputnik

  El a adăugat că ceilalți membri ai G7 au fost informați de Casa Albă că, pentru a continua coordonarea strânsă, președintele se va înțelege cu liderii prin videoconferință în aprilie și mai așa cum a făcut și în această săptămână.

  G7 e alcătuit din Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Marea Britanie și SUA.

  Casa Albă și-a concentrat eforturile pentru a opri pandemia care a infectat mai mult de 242.000 de persoane și a ucis aproape 10.000. Departamentul de Stat al SUA i-a sfătuit pe cetățenii SUA ieri să evite să mai călătorească în afara țării.

  ”Departamentul de Stat îi sfătuiește pe cetățenii SUA să evite toate călătoriile internaționale din cauza impactului global al COVID-19”, a scris Departamentul de Stat la secțiunea de călătorii a site-ului său.

  Tagurile:
  Donald Trump, G7


  Știrile Zilei