06:53 14 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.41
 • USD17.13
 • RUB0.24
 • RON4.01
 • UAH0.63
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1027)
  26208230

  Dacă o anchetă medicală serioasă va confirma datele s-ar da peste cap teoria actuală, a focarului originar din China – și ar explica răspândirea uluitoare din Italia.

  BUCUREȘTI, 22 martie, Sputnik, Evan Răutu. O declarație surprinzătoare vine de la un specialist italian – doctorul Giuseppe Remuzzi din Bergamo, directorul Institutului de Cercetare în Farmacie Mario Negri.

  Doctorul italian a spus că mai mulți medici italieni au relatat, în decembrie și chiar în noiembrie 2019, despre o ”pneumonie foarte ciudată, foarte severă, în special la bătrâni”.

  ”Medici generaliști își aduc aminte că au văzut o pneumonie foarte ciudată, foarte severă, în special la bătrâni în decembrie și chiar noiembrie - acest lucru înseamnă că virusul circula, cel puțin în Lombardia și înainte să fim conștienți de acest focar care a avut loc în China”, a spus Giuseppe Remuzzi, consemnează canalul american NPR (National Public Radio). 

  Știrea este preluată și de postul chinez CGTN (China Global Television Network). Desigur, dacă o anchetă medicală serioasă va confirma cele spuse de dr. Remuzzi, s-ar da peste cap teoria actuală, a focarului originar din China – și ar explica răspândirea uluitoare din Italia. De asemenea, ar putea folosi și la cercetarea dezvoltarea tulpinei pe ADN-ul european.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1027)
  Tagurile:
  Italia, coronavirus


  Știrile Zilei