23:39 20 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.63
 • RUB0.22
 • RON4.04
 • UAH0.59
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1221)
  43542

  Cancelarul german Angela Merkel a fost plasată în carantină în casă, după ce s-a dezvăluit că a avut contact cu un medic care a fost testat apoi cu coronavirus.

  BUCUREȘTI, 22 mart - Sputnik. Cancelarul german Angela Merkel a fost plasată în carantină în casă, după ce s-a dezvăluit că a avut contact cu un medic care a fost testat apoi cu coronavirus.

  Știrea, care a devenit imediat principală pe portalurile de știri a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al guvernului, Steffen Seibert.

  Cancelarul a fost informat imediat după întâlnirea de duminică cu presa.

  "Cancelarul ... va fi testat în mod regulat în zilele următoare ... (și) își va îndeplini activitatea oficială de acasă", a declarat Steffen Seibert într-o declarație.

  La începutul zilei, cancelarul a declarat că guvernul și statele federale au convenit să consolideze măsurile privind libertatea de circulație a cetățenilor în țară din cauza situației epidemiologice.

  Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus în Germania a crescut la peste 23.974 de cazuri, iar numărul de decese a ajuns la 92, potrivit Universității Johns Hopkins.

  Organizația Mondială a Sănătății a declarat focarul COVID-19 o pandemie la 11 martie. Aproximativ 318.000 de persoane au fost infectate cu coronavirus la nivel mondial, cu peste 13.700 de victime, arată site-ul Universității Johns Hopkins.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1221)
  Tagurile:
  Angela Merkel, Germania, coronavirus

  Știrile Zilei