07:32 14 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.41
 • USD17.13
 • RUB0.24
 • RON4.01
 • UAH0.63
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1026)
  68470

  La Roma s-au desfășurat consultări între reprezentanții autorităților italiene și specialiștii militari din Rusia în privința măsurilor de combatere a coronavirusului.

  BUCUREȘTI, 23 mar – Sputnik. În Italia au avut loc primele consultări pentru aplicarea unor măsuri de combatere a coronavirusului și implicarea specialiștilor ruși, anunță Ministerul Apărării al Rusiei.

  Pe 23 martie, în complexul sediilor adunărilor ofițerilor Forțelor Terestre ale Italiei (Roma) au avut loc primele consultări în problema utilizării specialiștilor militari ruși, a tehnicii și echipamentului aduse în Republica Italiană pentru acordarea unui sprijin în lupta cu infecția coronavirusului, se menționează în comunicat.

  Colegilor italieni le-a fost prezentată componența și mijloacele unităților militare rusești care au ajuns în Italia, precum și capacitățile și caracteristicile echipamentului și tehnicii militare speciale rusești.

  “În urma consultărilor partea italiană va lua o decizie cu privire la zonele în care urmează să fie utilizați specialiștii militari ruși și a tehnicii lor pentru desfășurarea unor acțiuni de combatere a coronavirusului”, se spune în comunicatul Ministerului rus al Apărării.
  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1026)

  Tematic

  Știrea serii din Italia, schimbă total datele epidemiei de Coronavirus!
  Italia, ultimul bilanţ, îngrijorător: peste 46000 de cazuri, 3957 în ultimele 24 de ore
  Rusia a pregătit un grup avia care va acorda ajutor în Italia
  Tagurile:
  Rusia, Italia


  Știrile Zilei