12:52 04 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.12
 • USD18.43
 • RUB0.23
 • RON4.17
 • UAH0.67
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Italia, Moldova (605)
  37540

  Prințul Charles a fost testat pozitiv la coronavirus, suferind simptome ușoare. El se autoizolează la el acasă, în Scoția, cu Ducesa de Cornwall, care nu are virusul, a confirmat Clarence House.

  BUCUREŞTI, 25 mart – Sputnik, Doina Crainic. Cea mai recentă ştire din Marea Britanie este că Prințul Charles a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, a confirmat casa regală Clarence House.

  Prințul de Wales, în vârstă de 71 de ani, prezintă simptome ușoare, dar „rămâne cu o stare de sănătate bună”, a adăugat un purtător de cuvânt, potrivit Sputnik News

  Acesta a mai spus că Ducesa de Cornwall a fost, de asemenea, testată, dar rezultatul a arătat că nu are virusul.

  Potrivit The Guardian, după îndrumarea Guvernului și a medicilor, Prințul și Ducesa se află acum în autoizolare acasă, în Scoția. Potrivit publicaţiei, testele au fost efectuate de NHS în Aberdeenshire.

  ​Într-un comunicat emis miercuri dimineață, se precizează că „nu se poate şti” de la cine Alteța Sa Regală, Prințul de Wales, a luat virusul, dar că Prinţul a continuat să lucreze de acasă „în ultimele zile, ca de obicei”.

  La începutul acestei săptămâni, prim-ministrul britanic Boris Johnson a anunţat că Marea Britanie va fi „blocată” ca măsură pentru lupta împotriva COVID-19.

  Тема:
  Coronavirus în România, Italia, Moldova (605)
  Tagurile:
  UK, Prințul Charles, coronavirus


  Știrile Zilei