12:50 04 Iunie 2020
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.44
 • RUB0.25
 • RON4.04
 • UAH0.65
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (909)
  22230

  Secretarul general al NATO a comentat ajutoarele pe care le oferă Rusia și China altor state, inclusiv membrilor alianței.

  BUCUREȘTI, 1 apr – Sputnik. Pandemia coronaviruslui reprezintă o criză internațională, când este nevoie de o susținere reciprocă, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, fiind întrebat despre ajutoarele oferite de Rusia și China altor state.

  “Țările sunt cele care trebuie să decidă de ce ajutor au nevoie. E o criză international și trebuie să ne sprijinim reciproc. Membrii NATO ajutor, alte state ajutor și acest lucru trebuie să aibă la bază necesitățile și nevoie naționale. Asta e tot ce pot spune despre diverse forme de ajutor pe care membrii (NATO n.r.) îl primesc”, a declarat Stoltenberg în cadrul unei videoconferințe organizate miercuri.

  Reamintim că medicii militari au plecat în Italia pentru a ajuta această țară în combaterea COVID-19, după o discuție între președintele Rusiei, Vladimir Putin, și premierul italian, Giuseppe Conte. Echipele militarilor ruși au sosit în peninsula italic cu sisteme mobile de dezinfecție și laboratoare mobile care permit identificarea rapid a agentului patogen.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (909)

  Tematic

  Cel de-al 13-a avion militar rus a plecat spre Italia
  Cum experții militari din Rusia vor ajuta Italia
  Rusia ajută Italia în lupta împotriva coronavirusului - Video
  Tagurile:
  coronavirus, Rusia, Italia, NATO, Jens Stoltenberg


  Știrile Zilei