14:52 04 Iunie 2020
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.44
 • RUB0.25
 • RON4.04
 • UAH0.65
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  4503291

  O veste de ultimă oră confirmă legătura între candidatura democraților, a lui Joe Biden, cu isteria Coronavirus e confirmată

  BUCUREȘTI, 8 apr - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum puțin timp, o veste sosită din SUA aduce proba că baza campaniei democraților are legătură cu isteria creată de COVID-19.

  Este vorba de retragerea senatorului Bernie Sanders din cursa internă a Parrtiului Democrat pentru desemnarea candidatului la preşedinţia SUA, lăsându-i calea total liberă lui Joe Biden.

  Atenție însă, motivul retragerii este cel care creează știrea: sondaje care au indicat că americanii au mai multă încredere în Biden în cazul unei crize precum cea a COVID-19!

  Deci, făcătura iese la iveală – Biden este purtat de isteria colectivă, creată în jurul COVID-19! O isterie care pune SUA în situația de a omite iminența unei crize economice mult mai periculoase.

  Ori, în acest caz, ei au fost convinși să prefere un personaj implicat în dosare de corupție majore ale unui socialist autentic, fără scandaluri la activ.

  Mai mult, ”sondajul” decisiv este dovada că strategia democraților – care NU a fost făcută în ultima clipă (lună!) a avut în centru un eveniment, pandemia, care a devenit problematic pentru SUA în ultima lună. Știau ei ceva?

  Sputnik a scos în evidență că miza isterizării americanilor ar putea fi Casa Albă, adică președinția unei țări cu peste 20 trilioane dolari PIB! De asemenea, am demonstrat legătura între Davos 2017, unde au fost prezenți Biden (în penultima zi de mandat Obama) și George Soros, mare susținător și finanțator al democraților.

  În plus, Soros a recunoscut implicare financiară în lovitura de stat de la Kiev, în urma căreia familia Biden și alți democrați au câștigat, material, imens. Iar conform celebrului avocat Giuliani, serviciile ucrainene ar fi oferit un ajutor candidatei democrate, Hillary Clinton.

  Iată cum se leagă multe fire, care duc la ceea ce unii numesc ”făcătura” isteriei pandemiei. Sau, ”cea mai mare manipulare”, cum spun alții.

  Tematic

  SUA la răscruce: Joe Biden cere destituirea lui Donald Trump!
  Scandal mondial: Băsescu, implicat și ACUZAT în războiul Trump-Biden! ”PREȚ uriaș plătit”
  Acuzații grave la adresa lui Joe Biden venite de la un fost procuror general al Ucrainei
  Joe Biden folosește pandemia COVID în bătălia electorală
  Tagurile:
  SUA, Joe Biden


  Știrile Zilei