19:03 05 August 2020
În direct
 • EUR19.59
 • USD16.64
 • RUB0.23
 • RON4.05
 • UAH0.60
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  39230

  Municipalitatea Veneției a emis vineri o alertă pentru locuitorii orașului și împrejurimile sale imediate după ce dimineața a izbucnit un incendiu uriaş la o fabrică chimică din suburbia sa industrială, portul Marghera.

  BUCUREŞTI, 15 mai – Sputnik, Doina Crainic. O explozie puternică a avut loc vineri într-o fabrică de produse chimice din Veneția, iar locuitorilor oraşului li s-a cerut să stea în case și să închidă ușile și ferestrele, potrivit AFP, citată de Sputnik France

  ​Corriere del Veneto, un ziar local, relatează că un lucrător a fost rănit la șantier, care se află în zona industrială din Porto Marghera, la câțiva kilometri depărtare de centrul istoric al orașului.

  ​ Imaginile arată un nor gros de fum negru. Pompierii şi ambulanțele au ajuns urgent la fața locului.

  A fost lansată o alertă

  Municipalitatea Veneției a emis o alertă pentru locuitorii orașului și împrejurimile sale imediate, după izbucnirea incendiului.

  „Suntem îngrijorați. Potrivit informațiilor noastre, două persoane au fost rănite”, a declarat președintele regiunii Veneto, Luca Zaia.

  În timp ce locuitorii din Veneția au fost sfătuiţi să stea în case, oamenii din municipiul Marghera au fost îndemnaţi să ţină uşile şi ferestrele închise şi să aplice prosoape ude în jurul ferestrelor.

  Coloana înaltă de fum negru care s-a ridicat de la fabrica Sigma 3V a fost vizibilă pe o suprafaţă mare din împrejurimi și mulți pompieri s-au luptat cu incendiul.

  Tagurile:
  Italia, Incendiu


  Știrile Zilei