16:01 10 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  1432180

  Decizia a fost luată după ce noi manifestaţii violente au avut loc în apropiere de Casa Albă – iar măsura a fost anunţată primarul oraşului, Muriel Bowser

  BUCUREȘTI, 1 iun – Sputnik, Evan Răutu. Șoc în întreaga lume: azi noapte, la Washington, a fost decretată Stare de asediu pentru capitala Statelor Unite și Districtul Columbia.

  Decizia a fost luată după ce noi manifestaţii violente au avut loc în apropiere de Casa Albă – iar măsura a fost anunţată primarul oraşului, Muriel Bowser.

  Primărița a ordonat și desfăşurarea Gărzii Naţionale în Capitală în sprijinul forţelor de poliţie metropolitane.

  ”Interdicţia de circulaţie va fi în vigoare de duminică, orele 23.00, până luni la orele 06.00”, a precizat Muriel Bowser pe Twitter – cu referire la fusul orar local, evident.

  ​Anterior, omul de afaceri român și fost ministru Ilan Laufer anunțase că și în Miami s-a introdus starea de asediu! ”STARE DE ASEDIU ÎN SUA! AM PRIMIT MESAJ DIN PARTEA AUTORITĂȚILOR AMERICANE SĂ NU PĂRĂSESC LOCUINȚA”.

  ”Aseară am primit un mesaj de urgență din partea autorităților locale americane prin care am fost anunțat să nu părăsesc locuința în care mă aflam, din cauza faptului că a fost declanșată STAREA DE ASEDIU în zonă, în urma confruntărilor violente între protestatari și polițiști din centrul orașului Miami”, a scris Ilan Laufer.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  Stare de urgență, Washington, SUA


  Știrile Zilei