16:40 10 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  45420

  Poliţia Metropolitană Scotland Yard a lansat o anchetă cu privire la un incident în care au fost trase focuri de armă. Poliţiştii au fost chemați miercuri seara într-un cartier din nord-vestul Londrei, unde a avut loc incidentul.

  BUCUREŞTI, 4 iun – Sputnik, Doina Crainic. Un copil și trei adulți au fost răniți după ce au fost trase focuri de armă miercuri seara, în Brent, în nord-vestul Londrei, potrivit unui comunicat al Poliției Metropolitane, citat de Sputnik News. Toate cele patru victime au fost duse la spital, neexistând încă detalii cu privire la starea lor.

  Poliția a fost chemată la ora 21:45 p.m. ora locală, după ce au fost auzite împușcături în Energen Close, Harlesden. A fost lansată o anchetă cu privire la incident.

  ​Nu s-au făcut arestări la fața locului, iar circumstanțele incidentului urmează să fie stabilite. De asemenea, un ordin al secțiunii 60, care dă dreptul poliției să caute persoane într-o zonă delimitată, a fost în vigoare în cartierul Brent până joi, ora locală 7:00. De asemenea, patrule suplimentare ale poliției au fost în zonă în timpul nopţii.

  Pe reţelele de socializare au fost distribuite înregistrări video și imagini de la faţa locului.

  ​Poliția Metropolitană a făcut apel pentru obţinerea de informații de la posibili martori sau persoane, solicitându-le să sune la 101 și să dea referința „8326 / 03june”.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  Video, Împușcături, Londra


  Știrile Zilei