20:23 09 August 2020
În direct
 • EUR19.68
 • USD16.62
 • RUB0.23
 • RON4.07
 • UAH0.60
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  159201

  Trei români din Germania au fost atacaţi în stil mafiot în plină stradă, în Dusseldorf. Maşina lor a fost blocată în trafic de mafioţi, care apoi i-au atacat. Doi dintre români se află în prezent în spital în stare gravă.

  BUCUREŞTI, 27 iun – Sputnik, Doina Crainic. Maşina, marca BMW, în care se aflau cei trei români, în vârstă de 26, 39 și 52 de ani, a fost blocată în trafic pe o stradă din Dusseldorf, de către două autoturisme, potrivit ziarulromanesc.de. După flancarea maşinii, atacatorii au deschis portierele şi i-au atacat cu cuţitele pe cei doi români care se aflau pe scaunele din faţă.

  Şoferul român, în vărstă de 39 de ani, a încercat să scape şi a lovit de mai multe ori o maşină din faţă, parcată. Din acest motiv, poliţiştii au crezut iniţial că a fost vorba de un accident rutier.

  Cel de-al treilea român, care se afla pe bancheta din spate, a scăpat nevătămat, dar ceilalţi doi se află internaţi în stare critică.

  După comiterea faptelor, atacatorii au dispărut, însă mai întâi s-au asigurat că nu lasă urme. Criminaliștii şi-au dat seama ulterior că au de-a face cu un atac în stil mafiot și au demarat o anchetă. În prezent, parchetul consideră că a fost vorba de o tentativă de omucidere.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova  Știrile Zilei