05:13 26 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.77
 • RUB0.22
 • RON4.01
 • UAH0.59
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1228)
  438 0 0

  Marea Britanie a publicat lista completă cu ţările în cazul cărora nu se aplică obligativitatea izolării cetăţenilor care sosesc în această ţară. Lista intră în vigoare începând cu 10 iulie. Care sunt ţările care nu au fost incluse în listă.

  BUCUREŞTI, 3 iul – Sputnik, Doina Crainic. România nu se află pe lista cu cele 59 de ţări ai căror cetăţeni vor fi scutiţi de carantină la intrarea în Marea Britanie. Astfel, românii care ajung în Marea Britanie vor trebui să stea în autoizolare timp de 14 zile.

  De asemenea, pe listă nu sunt incluse nici China, SUA, Suedia şi Portugalia, ceea ce înseamnă că, la sosire, persoanele care vin sau au trecut prin aceste ţări trebuie să stea în izolare 14 zile, potrivit mediafax.ro

  Lista completă cu ţările scutite de carantină poate fi consultată pe site-ul guvernului britanic. De asemenea, de izolarea obligatorie sunt scutite şi Irlanda ca parte a zonei comune de călătorie, precum şi Insulele Canalului şi Insula Man. În plus, vor fi scutite de izolarea obligatorie cele 14 teritorii britanice de peste mări.

  În comunicatul emis de guvernul britanic se menţionează că lista poate fi actualizată în zilele următoare pentru a include şi alte ţări, în urma discuţiilor dintre Marea Britanie şi partenerii internaţionali.

  Persoanele care vor să călătorească în Marea Britanie trebuie să completeze un formular cu detalii legate de sosirea în această ţară. Formularul se va completa atât de vizitatori, cât şi rezidenţi din Marea Britanie.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1228)

  Tematic

  COVID-19, situaţie gravă în Germania: se reintroduce carantina locală
  Trei state americane le impun carantina concetățenilor veniți din alte părți ale SUA
  CCR a declarat neconstituțională carantina prin ordin de ministru
  Tagurile:
  coronavirus, Pandemie, London, Marea Britanie

  Știrile Zilei