10:33 24 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.54
 • USD16.69
 • RUB0.22
 • RON4.01
 • UAH0.59
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1226)
  10130

  Casa Albă a anunțat că un consilier important al lui Donald Trump a fost testat pozitiv la COVID-19. Despre cine este vorba.

  BRUXELLES, 27 iul - Sputnik. Consilierul lui Trump pentru securitate naţională, Robert O'Brien, a fost depistat pozitiv cu COVID 19.

  Robert O'Brien, care ocupă un post crucial în cadrul executivului american, prezintă "simptome uşoare", a precizat Casa Albă într-un comunicat. Acesta s-a izolat şi lucrează "dintr-un loc securizat" în afara Casei Albe.

  Casa Albă a precizat că "nu există risc de expunere al preşedintelui sau al vicepreşedintelui" și a a dat asigurări despre Consiliul de securitate naţională că acesta continuă să funcţioneze normal.

  Interesant este că Robert O'Brien a efectuat la jumătatea lunii iulie o călătorie la Paris, unde s-a întâlnit cu omologii săi francez, german, italian şi britanic.

  În luna mai, Katie Miller, purtătoare de cuvânt a vicepreşedintelui Mike Pence şi soţia lui Stephen Miller, consilier apropiat al lui Donald Trump, a fost testată şi ea pozitiv, dar ea a reluat între timp lucrul.

  La începutul lunii iulie, Kimberly Guilfoyle, fostă prezentatoare la canalul Fox News şi partenera lui Donald Trump Jr, a fost şi ea testată pozitiv la COVID-19.

  Тема:
  Coronavirus în România, Moldova și în lume (1226)

  Tematic

  COVID-19: cum se poate lua concediu medical. Secretar de stat, explicații
  În UK a fost confirmat primul caz de COVID-19 la un motan
  COVID lovește PSD: Important lider, infectat și internat la ”Matei Balș”!
  Vești grave din Spania: numărul deceselor provocate de covid 19 ar putea fi mult mai mare

  Știrile Zilei