04:46 26 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.77
 • RUB0.22
 • RON4.01
 • UAH0.59
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  13570

  Trump ridică problema amânării alegerilor din 2020 ”până când oamenii vor putea să voteze în corect, în siguranță și securitate”

  BRUXELLES, 30 iul - Sputnik. Votarea prin poștă amenință să facă din alegerile din noiembrie ”cele mai incorecte și frauduloase” din istoria SUA, așa că națiunea ar fi avantajată dacă alegerile ar fi pur și simplu amânate, a sugerat președintele Donald Trump într-o postare pe Twitter, relatează RT

  Exprimându-și preocupările față de votarea prin poștă, Trump a ridicat posibilitatea amânării alegerilor ”până când oamenii vor putea să voteze în corect, în siguranță și securitate”.

  Președintele SUA pare să ia în considerare o idee pe care o respingea nervos până în urmă cu câteva luni. În aprilie, rivalul său democrat Joe Biden a acuzat că Trump că ar încerca ”să amâne alegerile cumva”. ”Aceasta este singura cale prin care el crede că poate câștiga”, a spus Biden.

  Trump a răspuns atunci cu o reacție nervoasă, numind acuzațiile ”propagandă contrafăcută”. El a adăugat că ”Niciodată nu m-am gândit să schimb data alegerilor. De ce aș face asta? 3 noiembrie. E un număr bun. Nu, eu abia aștept aceste alegeri".

  Tagurile:
  Alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump

  Știrile Zilei