06:49 01 Octombrie 2020
În direct
 • EUR19.88
 • USD16.98
 • RUB0.22
 • RON4.08
 • UAH0.60
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  18820

  Cel puţin trei trăgători cu arme de mână semiautomate au atacat o petrecere neautorizată la care participau sute de persoane

  BUCUREȘTI, 10 aug – Sputnik. Un atac sângeros a avut loc ieri într-un cartier rezidenţial din Washington, vizată fiind o adunare la care participau sute de oameni. Adunarea ar fi fost ”o petrecere neautorizată”, fiind încălcată interdicţia pentru adunări de peste 50 de persoane.

  Conform primelor date ar fi vorba de cel puţin trei trăgători cu arme de mână semiautomate, atacul soldându-se cu un decedat și 20 de răniți, inclusiv un ofiţer de poliţie, tranmite NBC

  Cel ucis este un adolescent în vârstă de 17 ani, tatăl unui copil de 1 an. Majoritatea răniţilor sunt adulţi, cel mai grav rănit este ofiţerul de poliţie, ceilalți se pare că nu ar fi în pericol de a-și pierde viața.

  Șeful Poliției locale, Peter Newsham, a declarat, într-o conferință de presă, că „sute” de persoane au fost adunate pe strada 33 și Dubois Place SE pentru o petrecere nesancționată. De unde a plecat totul? ”A existat un fel de dispută”, a spus Newsham, menționând că ”au fost folosite mai multe arme”.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  victime, Washington, atac

  Știrile Zilei