23:03 27 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.77
 • RUB0.22
 • RON4.01
 • UAH0.59
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  12560

  Președintele american Donald Trump l-a îndemnat pe Biden să se supună unui test antidrog, pentru că a început să se prezinte mai bine în campanie.

  BUCUREȘTI, 15 sep – Sputnik. Candidatul la președinție al Partidului Democrat , Joe Biden, trebuie să se supună unui test antidrog, a declarat marți președintele Donald Trump, potrivit agenției RIA Novosti

  "Și eu îl voi trece. Cred că trebuie să se supună unui test la droguri. Consumă ceva pentru a fi mai explicit. Uitați-vă la el. Ar putea fi din cauza cafelei, poate e vorba de vreo 15 căni de cafea", a spus Trump în direct la postul TV Fox News .

  El a reiterat că în dezbaterile din cadrul alegerilor primare, în opinia sa, Biden, brusc a început să se prezinte mai bine.

  "Cred că e ceva ciudat. Nu pot spune despre ce anume e vorba, dar mulți cred că se întâmplă ceva. Și așa ceva nu e admisibil", a adăugat Trump.

  La sfârșitul lunii august, Trump a declarat într-un interviu acordat pentru Washington Examiner că el și contracandidatul său - Joe Biden trebuie să fie testați pentru droguri înainte de prima dezbatere. Potrivit ziarului, Trump și-a exprimat suspiciunea cu privire la „îmbunătățirea bruscă” a discursului lui Biden la dezbaterile din timpul alegerilor primare ale democraților și a presupus că această înviorare e un efect al consumului de droguri. Totuși, președintele nu a prezentat nicio probă care i-ar susține afirmațiile.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Trump, declarația anului! Dă în vileag și confirmă acuzațiile aduse afacerilor militare!
  Scandalul momentului–lovituri contra lui Trump! Josnicia campaniei din SUA nu are limite!
  Lovitură uriașă, Donald Trump - nominalizat la Premiul Nobel
  De ce giganții din Silicon Valley vor să se asigure că Trump nu câştigă al doilea mandat
  Trump a decis să retragă o parte din trupele din Irak și Afganistan
  Tagurile:
  Joe Biden, Trump

  Știrile Zilei