02:20 14 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.50
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  106 0 0

  Acțiunile de tip futures și acțiunile europeneau căzut vineri dimineața după ce președintele Donald Trump a anunțat că el și prima doamnă au fost testați pozitiv cu coronavirus.

  BUCUREȘTI, 2 oct - Sputnik. Acțiunile de tip futures de la Dow Jones Industrial Average au indicat o pierdere de deschidere cu mai mult de 250 de puncte, revenindu-și un pic după prăbușirea anterioară mai mare de 500 de puncte, arată RT

  Acțiunile de tip futures de la S&P și Nasdaq au fost de asemenea pe negativ.

  În același timp, randamentul la punctul de referință la bondurile pe 10 ani ale Trezoreriei au căzut cu 0.6709 procente.

  Piețele europene au deschis și ele cu mai mult de un procent în pierdere la tranzacții, recuperând înapoi o parte din pierdere mai târziu, în cursul dimineții, și ajungând la o jumătate de procent pierdere.

  ”În această noapte, FLOTUS și cu mine am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Vom începe carantina și procesul de recuperare imediat. Vom trece prin aceasta împreună”, a scris Trump pe Twitter.

  Doctorul Casei Albe, Sean Conley, a precizat că ”Președintele și Prima Doamnă sunt bine la această oră și au de gând să stea acasă în Casa Albă pe durata convalescenței lor”.

  El a adăugat că se așteaptă ca Trump ”să-și continue efectuarea sarcinilor fără întrerupere în timp ce își revine”.

  Tematic

  Trump nu va participa la Adunarea Generală a ONU
  Donald și Melania Trump - testați pozitiv la coronavirus
  Autorii vaccinului Sputnik V sunt dispuși să-l ajute pe Trump
  Tagurile:
  Fort Trump

  Știrile Zilei