10:15 30 Noiembrie 2020
În direct
 • EUR20.55
 • USD17.24
 • RUB0.23
 • RON4.22
 • UAH0.60
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Atacurile teroriste din Franța, provocate de caricaturile cu Mohamed (30)
  529121

  Cel puțin trei persoane au fost ucise și câteva au fost rănite într-un atac lângă biserica din Nisa azi dimineață. Autoritățile franceze arată că atacatorul a strigat în mod repetat ”Allah Akbar”

  BRUXELLES, 29 oct - Sputnik. Publicul a fost rugat să evite zona în timp ce o operațiune majoră de intervenție a fost desfășurată de către poliția înarmată, arată RT

  ​Potrivit surselor din poliție, un bărbat și o femeie au murit în timpul atacului. Numărul persoanelor rănite în incident rămâne încă necunoscut.

  ​Media arată că femeia a fost decapitată de atacator, dar acest lucru trebuie încă să fie confirmat de poliție sau de surse guvernamentale.

  ​Primarul din Nisa, Christian Estrosi, a confirmat că atacatorul a fost luat în custodia poliției și a mulțumit poliției pentru răspunsul rapid. Estrosi a adăugat că atacatorul continua să strige ”Allah Akbar” în timpul atacului.

  ”Țara noastră nu mai poate să fie mulțumită cu legile păcii pentru a anihila islamo-fascismul”, a spus Estrosi pe twitter, la care a adăugat hashtagul #SamuelPaty în onoarea profesorului francez decapitat acum 13 zile.

  Тема:
  Atacurile teroriste din Franța, provocate de caricaturile cu Mohamed (30)
  Tagurile:
  Nisa, Atac terorist, Franța

  Știrile Zilei