21:17 27 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.10
 • USD17.38
 • RUB0.23
 • RON4.33
 • UAH0.62
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Cine este George Soros (123)
  1068211

  Susţinând că miliardarul George Soros se află în spatele numirii unui procuror districtual în Philadelphia, avocatul lui Donald Trump a declarat, într-un interviu acordat RT, că oficialul închide ochii la recentele crime comise de membrii mișcării Black Lives Matter.

  BUCUREŞTI, 4 nov – Sputnik. Într-un interviu acordat pe 3 noiembrie televiziunii RT, Rudy Giuliani, avocatul președintelui Trump, l-a acuzat pe George Soros că este responsabil pentru „anarhia” care însoțește acțiunile mișcării Black Lives Matter.

  Giuliani consideră că este o „organizație marxistă agresivă” care cere „uciderea ofițerilor de poliție” și care are un efect negativ asupra populației de culoare din Statele Unite.

  „Acești oameni fac un rău enorm propriei lor comunități prin distrugerea afacerilor negrilor. Ei sparg ușile firmelor acestora, intră şi fură lucruri. În noaptea trecută au avut loc jafuri în Philadelphia. Au fost furturi timp de patru zile. Am văzut oameni spărgând ușile unui magazin și furând televizoare, iar poliția era acolo și asista”, a spus Rudy Giuliani, potrivit Sputnik France.

  Rolul lui Soros

  Avocatul explică situația din acest stat prin faptul că miliardarul a avut un rol în numirea unui procuror de district care își încalcă angajamentele.

  „Adevărul este că în Philadelphia există un procuror – care a fost plasat acolo de George Soros – care efectuează anchete doar pentru jumătate din cazuri și îi tratează pe infractori mai bine decât pe oamenii nevinovați. Și există un primar care nu autorizează poliția să intervină pentru a pune capăt revoltelor”, a adăugat Giuliani.

  De asemenea, avocatul l-a acuzat pe George Soros că ar fi finanțat campaniile mai multor candidați la 27 de alegeri pentru procurori de district, adăugând că miliardarul a „ales idioți” care nu urmăresc criminalii.

  „George Soros este responsabil pentru creșterea criminalității în Philadelphia, deoarece promovează nelegiuirea”, a încheiat Giuliani.

  Тема:
  Cine este George Soros (123)

  Tematic

  Decizie scandaloasă a SUA, chiar în ziua alegerilor!
  Alegeri în SUA: Primul stat pierdut de Trump în raport cu 2016
  Declarație șoc: alegerile din SUA nu contează pentru Europa
  Alegeri SUA: proteste izbucnite în Washington - VIDEO
  Șerban Nicolae, observații incendiare legate de SUA
  Tagurile:
  Trump, Soros

  Știrile Zilei