22:41 27 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.10
 • USD17.38
 • RUB0.23
 • RON4.33
 • UAH0.62
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  268219

  Klaus Iohannis l-a felicitat pe canidatul Joe Biden cu victoria în cursa prezidențială, chiar dacă nu există un rezultat oficial al alegerilor.

  BUCUREȘTI, 7 nov – Sputnik. Klaus Iohannis l-a felicitat pe candidatul democrat, Joe Biden, cu victoria în alegerile prezidențiale, chiar dacă nu au fost anunțate rezultatele finale.

  “Felicitări președintelui ales Joe Biden pentru victoria lui. Aștept cu nerăbdare să consolidăm în continuare solidul și dinamicul nostru parteneriat strategic în toate dimensiunile sale. România va continua să lucreze la consolidarea securității, prosperității și reziliența comunității noastre transatlantice”, se menționează pe contul oficial al președintelui român.

  ​Marți, în SUA s-au desfășurat alegerile prezidențiale. Rezultatele finale ale scrutinului nu se cunosc. În noapte de marți spre miercuri, actualul președinte și candidatul republican, Donald Trump, s-a declarat învingător și a acuzat democrații de tentativa de a “fura alegerile”. Totodată, potrivit estimărilor presei americane, cele mai mare rezultate le înregistrează Joe Biden.

  Tematic

  SUA: Trump, cenzurat de Twitter şi de alte canale americane
  Știrea nopții: Donald Trump, avertisment ferm pentru Biden!
  Giuliani: Echipa lui Trump are 90 de martori ai fraudărilor
  Trump nu cedează – îl acuză de fals pe Biden
  Tagurile:
  Joe Biden, Klaus Iohannis

  Știrile Zilei