19:03 24 Februarie 2021
În direct
 • EUR21.30
 • USD17.53
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.63
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în SUA 2020 (36)
  33831

  Președintele SUA, Donald Trump, intenționează să organizeze mai multe mitinguri în încercarea de a prelungi lupta pentru renumărarea voturilor în mai multe state, relatează Axios, citând consilieri ai liderului american.

  Potrivit publicației, staff-ul lui Trump este pregătit să anunțe crearea echipelor de renumărare a voturilor în statele Georgia, Arizona și Pennsylvania.

  La mitinguri, Trump intenționează să arate certificate de deces pentru acei alegători care ar fi votat, dar, de fapt, au murit deja la momentul votării. Anterior, mass-media americană a raportat că au existat mai multe cazuri de votare a „sufletelor moarte” în țară.

  În general, staff-ul caută avocați și angajează persoane care vor disemina informații, vor compune comunicate de presă despre acțiunile și procesele lui Trump în cadrul luptelor judiciare.

  Conform rapoartelor media, democratul Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale, el deja s-a proclamat câștigător. Președintele republican Donald Trump nu a recunoscut încă înfrângerea, avocații săi intentând procese în diferite instanțe de stat, cerând suspendarea numărării de voturi și investigarea presupuselor încălcări.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în SUA 2020 (36)
  Tagurile:
  Proteste, Donald Trump, SUA, Alegeri prezidenţiale

  Știrile Zilei