14:21 26 Noiembrie 2020
În direct
 • EUR20.46
 • USD17.22
 • RUB0.23
 • RON4.20
 • UAH0.61
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  433210

  Avocatul lui Trump, Rudy Giuliani, a declarat că investigațiile legate de neregulile în alegerile prezidențiale indică asupra unui plan unic de fraudare.

  BUCUREȘTI, 19 nov – Sputnik. Neregulile în alegeri nu au fost niște cazuri particulare, ele au avut loc conform unui plan unic, a declarat joi în cadrul unei conferințe de presă, avocatul președintelui SUA, Donald Trump, Rudy Giuliani.

  “Când am început investigațiile (...) foarte rapid a devenit evident că nu e o neregulă particulară într-un stat, ci un lanț de nereguli, care se repetă într-un șir de stat – niște cazuri cu totul similare, fapt care pentru orice anchetatori ar indica că acest plan de realizare a mașinațiilor cu voturi vine dintr-un singur loc, controlat de democrați, în special în orașe cunoscute prin corupția lor”, a declarat Giuliani la conferința de presă.

  Acesta a evidențiat în mod special Philadelphia și Detroit, unde, în opinia reprezentanților lui Trump, au fost foarte multe încălcări.

  Alegerile prezidențiale din SUA s-au desfășurat pe 3 noiembrie. Potrivit unor date preliminare, victoria ar obține Joe Biden. Însă Trump și echipa lui de campanie nu recunosc înfrângerea.

  Tematic

  SUA: Atacuri violente împotriva susţinătorilor lui Trump – reacţia preşedintelui
  Trump: „Am câștigat alegerile!”
  Sondaj: Peste jumătate dintre republicani cred că Trump a câștigat alegerile
  Tagurile:
  Donald Trump

  Știrile Zilei