14:47 16 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.00
 • USD17.28
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.62
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în SUA 2020 (36)
  611122

  La mai mult de trei săptămâni după alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump a refuzat din nou să-și recunoască înfrângerea. Într-o linie deschisă organizată pe 25 noiembrie cu susținătorii săi în Pennsylvania, el le-a cerut să „inverseze” rezultatul alegerilor.

  În timp ce Joe Biden și-a detaliat recent planul pentru primele sale 100 de zile la Casa Albă, președintele în funcție a refuzat din nou să-și admită înfrângerea, declarând pe 25 noiembrie că Partidul Democrat a pierdut alegerile prezidențiale din 3 noiembrie. Donald Trump a făcut anunțul în timpul unei linii deschise cu susținătorii săi din Pennsylvania.

  „Alegerile au fost trucate. A fost un vot fraudulos”, a spus el din nou.

  Liderul SUA și-a chemat susținătorii să „inverseze” rezultatul alegerilor, câștigate oficial de candidatul democrat Joe Biden.

  "Trebuie să inversăm alegerile", a spus el din nou.

  Joe Biden se pregătește pentru președinția sa

  Joe Biden a detaliat recent la NBC planul său pentru primele 100 de zile după inaugurarea sa programată pentru 20 ianuarie. Biden intenționează, în special, să le dedice în mare parte reformei politicii de migrație și luptei împotriva coronavirusului.

  Mai mult, Joe Biden a prezentat deja câteva nominalizări cheie a echipei sale. Așadar, odată cu numirea lui Antony Blinken, fost secretar de stat adjunct sub conducerea lui Barack Obama, ca viitor ministru de Externe, democratul a anunțat „întoarcerea” unei Americi „gata să conducă lumea”.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în SUA 2020 (36)
  Tagurile:
  Joe Biden, Donald Trump, Alegeri prezidentiale SUA

  Știrile Zilei