12:52 16 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.00
 • USD17.28
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.62
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  248122

  Incident cumplit în Germania, o mașină de teren a intrat în viteză într-un grup masiv de oameni – doi au fost uciși și peste 10 răniți

  BUCUREȘTI, 1 Dec – Sputnik. Două persoane au murit și cel puțin 10 au fost rănite după ce un vehicul de teren a lovit în plin, în viteză, un grup de persoane, pe o zonă pietonală, transmite Russia Today.

  Atentatul a avut loc în orașul Trier, din vestul Germaniei – și nu se știe încă dacă vorbim de un act terorist al unei organizații – sau a fost un gest dement! Autoritățile au stabilit un cordon se securitate și au cerut ca zona să fie evitată, deocamdată făcând investigații asupra incidentului. Centrul orașului a fost înconjurat și au apărut și elicopterele poliției.

  Șoferul vehiculului fusese reținut de poliție, dar circumstanțele exacte ale incidentului nu au fost încă stabilite. ”Am arestat o persoană, un vehicul a fost securizat - vă rugăm să continuați să evitați centrul orașului”, a scris pe Twitter poliția din Trier.

  ​Conform martorilor, mașina cu care a fost săvârșit atentatul este un Range Rover de culoare gri închis, care circula cu viteză mare - iar oamenii au fost, pur și simplu, aruncați în aer.

   

  Tagurile:
  Atentat, Germania

  Știrile Zilei