16:54 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  24814

  Protestatarii intenționează să blocheze clădirea Cabinetului de Miniștri pentru a întrerupe ședința de guvern, care este programată să înceapă la ora 10.00, ora Moscovei.

  BUCUREȘTI, 24 dec - Sputnik. Oponenții actualului prim-ministru al Armeniei Nikol Pashinyan s-au adunat la Casa Guvernului din centrul Erevanului, ofițerii Ministerului de Interne au făcut cordoane la intrările în clădire, relatează corespondentul RIA Novosti de la fața locului.


  Oamenii continuă să se apropie de clădirea guvernului.

  Echipe de poliție întărite, echipate cu scuturi și căști, au înconjurat intrările în clădire.

  Situația este calmă. Oamenii se adună doar, nu provoacă oamenii legii și nu strigă sloganuri.

  Marți, câteva mii de oameni s-au adunat în piața principală din Erevan, cerând demisia lui Pashinyan. Spre seară, protestatarii au instalat corturi și butoaie metalice la locul mitingului, în care au aprins focul pentru a se încălzi. O zi mai târziu, o altă întâlnire a avut loc pe piață. Câteva zeci de oameni au petrecut noaptea în corturi.

  Joi, protestatarii intenționează să blocheze clădirea Cabinetului de Miniștri pentru a întrerupe ședința de guvern, care este programată să înceapă la ora 10.00, ora Moscovei. Unul dintre liderii protestelor, Gegham Manukyan, a cerut ca mitingul să înceapă cu o oră înainte.

  Tagurile:
  Erevan

  Știrile Zilei