09:42 05 Martie 2021
În direct
 • EUR21.15
 • USD17.58
 • RUB0.24
 • RON4.33
 • UAH0.63
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  78021

  O explozie puternică a avut loc acum câteva clipe în Madrid, Spania, care a provocat distrugeri mari.

  BUCUREȘTI, 20 ian - Sputnik. O explozie puternică a fost înregistrată cu puțin înainte de ora 15:00 în centrul Madridului. O clădire aflată pe strada Toledo a fost grav avariată după explozie, a cărei origine nu este cunoscută în acest moment.

  UPDATE: Potrivit informațiilor preliminare, deflagrația ar fi avut loc într-un azil de bătrâni din centrul capitalei spaniole. Oamenii sunt evacuați din zonă, există victime.

  ​Un jurnalist local a declarat că o explozie „teribilă” a avut loc în Calle Toledo, o stradă dintr-o zonă centrală a capitalei spaniole.

  Opt echipaje de pompieri au fost trimise în zonă, potrivit site-ului de știri locale TeleMadrid.

  Se spune că o școală locală a fost grav avariată de explozie, iar fumul văzut în videoclipurile filmate pe stradă ar fi venit dintr-o casă de bătrâni de lângă clădirea unde a avut loc explozia.

  ​Cauza exploziei este în prezent neclară și nu se știe dacă există victime, dar sunt presupuneri că o scurgere de gaze ar fi cauza, potrivit Mundo.

  ​Locul exploziei nu este departe de Puerta de Toledo, una dintre porțile orașului și o atracție turistică populară.

  ​Un purtător de cuvânt al Consiliului municipal din Madrid a confirmat că pompierii, poliția și unitățile de protecție civilă răspund la incident. 

  UPDATE, 16:38: Cel puțin șase persoane au fost rănite, inclusiv una grav, a raportat canalul de televiziune spaniol La Sexta.

  Tagurile:
  video, Explozie, Madrid

  Știrile Zilei