02:48 12 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.32
 • USD17.93
 • RUB0.23
 • RON4.33
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  675017

  Bill Gates a ieșit în public cu alte două profeții sumbre, una care prezice dezastrul schimbărilor climatice și alta care vorbește de o pandemie și mai ucigătoare, una provocată de mâna omului.

  BRUXELLES, 11 feb – Sputnik. Miliardarul Bill Gates a ieșit la rampă cu alte profeții sumbre după ce, în urmă cu câțiva ani, a ”profețit” actuala pandemie. Miliardarul a anunțat în Daily Star că lumea e amenințată de alte pericole chiar și mai grave decât actuala pandemie.

  Astfel, schimbările climatice pot lovi omenirea foarte tare, dar și ”bioterorismul”, adică o pandemie provocată de un virus făcut de mâna omului.

  „Una este schimbarea climatică. În fiecare an, aceasta va provoca un număr de morți mai mare decât am avut în această pandemie“, a avertizat Bill Gates, vorbind de primul pericol.

  Dar și mai bizar este cel de-al doilea pericol pe care îl identifică Bill Gates sub numele de „bioterorism“.

  „Cineva care dorește să provoace daune mari ar putea să creeze un virus mortal. Probabilitatea de a ne confrunta cu acesta este mult mai mare decât epidemiile cauzate în mod natural, precum cea actuală“, mai spune miliardarul.

  Gates este pesimist și crede că nu există nicio modalitate prin care oamenii să poată opri viitoarele pandemii, el solicitând în schimb ca omenirea să fie tot timpul pregătită pentru ele.

   

  Tematic

  Bill Gates: Restricțiile ar trebui să fie prelungite până în 2022
  Bill Gates prezice apariția unei noi pandemii
  Elon Musk l-a depășit pe Bill Gates la avere
  Tagurile:
  Pandemie, Bill Gates

  Știrile Zilei