19:38 19 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.46
 • USD17.90
 • RUB0.24
 • RON4.36
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  599130

  Vorbind la canalul TV Fox News, în urma tristei veşti a morții unui celebru realizator al postului, Donald Trump a contestat din nou rezultatul alegerilor prezidențiale și victoria lui Joe Biden.

  BUCUREŞTI, 18 feb – Sputnik. La o lună după ce a părăsit Casa Albă, Donald Trump a fost contactat de postul TV Fox News, în urma morţii celebrei gazde de radio Rush Limbaugh, o personalitate conservatoare de dreapta care a realizat emisiuni de radio timp de mai bine de patru decenii.

  Demolarea controlată a cazinoului lui Trump în Atlantic City, New Jersey. 17 februarie 2021
  © Photo : Adam Monacelli / Courier-Post / USA Today Network

  Descriindu-l pe Limbaugh drept „o persoană unică”, ce avea „o perspectivă extraordinară” și „un talent excepţional”, fostul președinte a profitat de ocazie pentru a se referi din nou la ultimele alegeri prezidenţiale.

  „Rush era convins că am câștigat, la fel [sunt] și eu. Cred că am câștigat în mod covârşitor”, a declarat Donald Trump telefonic pentru Fox News, adăugând: „Nu cred că acest lucru i s-ar fi putut întâmpla unui democrat, ar fi fost revolte peste tot”.

  „Nu avem același sprijin la unele niveluri ale sistemului republican, dar avem oameni minunaţi ca republicani. Rush a ştiut că am câștigat. Era foarte supărat cu privire la acest lucru”, a subliniat Trump.

  ​„Mişcarea noastră abia a început”

  Achitat pe 13 februarie de Senatul SUA, care l-a judecat pentru „incitare la insurgență” în evenimentele de la Capitoliu, Donald Trump a promis „să continue” să lupte pentru şi să apere „măreţia Americii”.

  „Mișcarea noastră magnifică, de importanţă istorică și patriotică, Make America Great Again, abia a început”, a declarat Trump într-un comunicat de presă, în care a criticat din nou „vânătoarea de vrăjitoare” care a fost desfăşurată împotriva sa.

  Tematic

  Donald Trump a fost achitat de Senat – reacţie incendiară a fostului preşedinte!
  Biden a comentat achitarea lui Trump de către Senat
  Trump revine în forță: vrea capul unui ”trădător”!
  Explozie, fum: cazinoul lui Trump din Atlantic City nu mai există
  Tagurile:
  SUA, Donald Trump

  Știrile Zilei