04:31 21 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.69
 • USD18.00
 • RUB0.24
 • RON4.40
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  13840

  O nouă țară din America de Sud aprobă vaccinul rusesc Sputnik V, devenind a 33-a țară din lume care a autorizat utilizarea vaccinului rusesc pentru a combate epidemia de Covid-19 pe teritoriul său.

  BUCUREŞTI, 23 feb – Sputnik. Ministerul Sănătății din Republica Cooperatistă Guyana a aprobat vaccinul rusesc Sputnik V împotriva noului coronavirus, a anunțat Fondul rus de Investiții Directe (RFPI).

  „Statele latino-americane manifestă un interes tot mai ridicat pentru vaccinul Sputnik V, iar astăzi putem anunța aprobarea medicamentului de către Guyana”, a anunţat directorul RFPI Kirill Dmitriev, citat de Sputnik France

  Potrivit Fondului rus de Investiții Directe, validarea vaccinului s-a făcut prin procedura de autorizare pentru utilizare de urgență (EUA). Guyana devine astfel a 33-a țară care a autorizat utilizarea vaccinului rusesc Sputnik V.

  Anterior, Fondul a anunțat sosirea în Mexic a primelor 200.000 de doze de Sputnik V. În același timp, Republica Islamică Iran și-a anunţat intenția de a fabrica peste 40 de milioane de doze pe an în producție comună cu Rusia.

  Tematic

  Moscova negociază cu companii din Austria producția Sputnik V
  Siria a aprobat utilizarea vaccinului Sputnik V
  Vaccinul rusesc Sputnik V, șansa palestinienilor
  Tagurile:
  Sputnik V

  Știrile Zilei