15:22 12 Mai 2021
În direct
 • EUR21.63
 • USD17.79
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  341182

  SUA au inventat noțiunea de “teroriști interni” pentru a eticheta persoanele publice și politice care se opun mainstreamului, a declarat Maria Zaharova.

  BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik. Numindu-și cetățenii “teroriști interni”, SUA au inventat un nou termin pentru a eticheta persoanele publice care se opun mainstream-ului, a declarat în cadrul unui briefing purtătorul de cuvânt al MAE al Rusiei, Maria Zaharova.

  “Aș vrea să ne amintim cu această ocazie cum Themis americană este dură în raport cu proprii cetățeni, care se implică în politică”, a spus ea.  Ea a reamintit campania din SUA pentru “căutarea și penalizarea celor implicați în pretins imixtiune a Rusiei în alegerile americane”. Zaharova a remarcat că în cele din urmă “nu au fost identificate niciun fel de probe”.

  Ea a adăugat că “un punct culminant a devenit campania masivă a serviciilor speciale de persecutare a participanților la așa-numitul asalt al Capitoliului pe 6 ianuarie și alte persoane care nu sunt de acord cu victoria lui Biden, cărora administrația și presa afiliată ei le-au atribuit eticheta de teroriști interni”.

  “Cum vi se pare? A fost un inventat un nou termin pentru etichetarea personalități publice și politice, care se opun mainstreamului”, a adăugat ea.

  Tematic

  Zaharova: manevrele SUA în Marea Neagră amenință pacea și stabilitatea
  Maria Zaharova denunță efectele și manevrele loviturii de stat care a zguduit regiunea
  Zaharova a comentat declarația diplomației SUA în legătură cu Nord Stream-2
  Tagurile:
  Maria Zaharova

  Știrile Zilei